Lediga tjänster

Bli en del av HJT Städ

HJT Städ är ett etablerat företag i städbranschen. Vi utför städning efter personliga önskemål. Detta innefattar bl.a. trappstädning, bygg- och flyttstädning, företagsstädning, men även städning av butiker och shoppingcenter. 

På HJT Städ söker vi ständigt efter engagerade och kunniga medarbetare. Här publicerar vi lediga tjänster som finns tillgängliga just nu. Det går även bra att skicka in en spontanansökan till info@hjt-stad.se.

Just nu söker vi en teamledare

Jobbet innebär allt från att lösa praktiska dagliga problem både internt och ute hos kund, till att starta upp nya samarbeten. Tjänsten innebär även att du själv kan vara ute i driften när så krävs. 

Fokus ligger på att leda och motivera din personal samt att genomföra kvalitetskontroller ute hos våra kunder. Vi ser gärna att du är självgående, empatisk och lösningsorienterad.

Kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av att leda personal.
  • Talar och skriver bra svenska
  • Innehar B-körkort
  • Grundläggande datakunskaper, ex Officepaketet
  • Tidigare erfarenhet av olika typer av lokalvård
  • Du har lätt att arbeta med olika typer av människor med olika bakgrund
 

Tjänsten innebär heltid och har tillträde omgående. Naturligtvis erbjuder vi trygga villkor och kollektivavtal. Skicka en kort beskrivning av dig själv tillsammans med ett CV till info@hjt-stad.se.

Just nu söker vi lokalvårdare (heltid, deltid & timanställda)

Som lokalvårdare utför du olika typer av städuppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen är varierande och inkluderar bl.a. byggstädning, företagsstädning, butiksstädning, kontorsstädning, fönsterputsning och golvvård. 

Vi söker dig som är glad, engagerad och genuint intresserad av att göra ett bra jobb. Som person är du är flexibel, stresstålig och serviceinriktad och tycker om ordning och reda. För oss är det viktigt att du klarar av att arbeta både självständigt och i grupp.

Kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av lokalvård 
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift 
  • Innehar B-körkort
 

Som anställd på HJT Städ omfattas du av trygga villkor och kollektivavtal tillsammans med en rad andra förmåner.

Låter jobbet intressant för dig?
Skicka en kort beskrivning av dig själv tillsammans med ett CV till info@hjt-stad.seUrval sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Kollektivavtal

Alla våra medarbetare som arbetar mot företag- och fastighetskunder omfattas av kollektivavtal via Fastighetsanställdas Förbund. Kollektivavtalet kompletterar lagar och förordningar samt interna policys och riktlinjer och säkerställer att personalen har avtalsmässiga löner, försäkringar, semesterersättning och pension.

På HJT Städ kan du som anställd känna dig trygg med din anställning.